Crematie in Ede?
Infina is er voor u.

Een crematie in Ede vindt plaats in het Yardenhuis van Ede, voorheen bekend onder de naam Crematorium en Uitvaartcentrum Slingerbos. Gelegen aan de Asakkerweg, aan de noordkant van Ede, bevindt dit crematorium zich in een rustige, bosrijke omgeving. De aula en de koffiekamer bieden er direct zicht op. De inrichting in harmoniërende warme kleuren is sfeervol, huiselijk en intiem.

Elke denkbare faciliteit

Het Yardenhuis in Ede biedt alle mogelijke faciliteiten. Er is een ruimte voor ieder aspect rond het overlijden van uw dierbare. En voor elke fase in die bijzondere, emotioneel beladen week tussen sterven en uitvaart. Vanaf de laatste verzorging en opbaren, tot ontvangstruimte, familiekamer, aula, koffiekamer en ten slotte ovenruimte aan toe. Buiten het gebouw bevindt zich een colombarium. Een urnenmuur waarin de as desgewenst kan worden bijgezet.

Een crematie in Ede regelen: vrije keuze uitvaartverzorger

Goed om te weten: voor het regelen van een crematie in het Yardenhuis bent u niet gebonden aan Yarden. Ook niet als u daar een uitvaartverzekering hebt afgesloten. Of bijvoorbeeld bij DELA, Monuta, Nuvema. Als het gaat om uitvaartverzorging hebt u vrije keuze. U bepaalt of de crematie in Ede plaatsvindt of elders. U geeft aan hoe het laatste afscheid eruit mag zien, zodat het recht doet aan de overledene. En vooral goed om te weten: u kiest zelf wie de uitvaart voor u regelt.

Infina Uitvaartzorg

Een persoonlijke uitvaart is een afscheid dat perfect past bij de overledene. Een ritueel waarin familie en vrienden hun dierbare herkennen en dat recht doet aan zijn of haar leven. Dat is ook van onschatbare waarde voor de rouwverwerking. Alle reden dus om een zorgvuldige keuze te maken voor de uitvaartverzorger. Voor een crematie in Ede kunt u Infina Uitvaartzorg inschakelen.
Infina Uitvaartzorg is er voor u in een moeilijke tijd. Uitvaartbegeleider Alberta Vink-Star is warm en betrokken, en brengt rust in de vaak wat hectische dagen rond het overlijden. Zij neemt veel van de zaken die nu eenmaal snel geregeld moeten worden van uw schouders. De nabestaanden biedt ze zo ruimte en gelegenheid om te rouwen en het verlies door te laten dringen.

Alle tijd en aandacht (ook voor kinderen)

Alberta neemt de tijd. Voor de zorg voor de overledene, en voor aandacht voor de nabestaanden. Ze kan goed luisteren. Ze is er als ze er moet zijn, en weet ook wanneer ze rustig een stapje terug moet doen.
Speciale aandacht heeft ze voor eventuele kinderen die bijvoorbeeld opa of oma hebben verloren. Of een ouder, een broertje of zusje. Alberta is er voorstander van om kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij de uitvaart en weet dat ook vorm te geven.

Nazorg: als de uitvaart voorbij is

Wie Infina Uitvaartzorg inschakelt voor een begrafenis of crematie in Ede, kan ook rekenen op nazorg. Eens even een belletje om te vragen hoe het gaat. Desgewenst bij een kop thee of koffie in alle rust napraten: hoe hebben de nabestaanden het afscheid ervaren? Als onafhankelijk uitvaartverzorger kijkt Alberta Vink-Star niet op een uurtje meer of minder. Een van de redenen om met Infina Uitvaartzorg te beginnen. Dat, en de liefde voor haar vak.

24/7 bereikbaar 06 – 514 531 37