Uit ervaring

Wat ben ik blij met de mooie woorden die ik regelmatig krijg van families die ik heb bijgestaan tijdens de emotionele dagen rond een overlijden. Ik waardeer het zeer als iemand de moeite neemt om iets te schrijven over Infina Uitvaartzorg.

Wilt u zelf wat delen over onze dienstverlening? Dan kunt u dat hier doen.

.

.

“Alberta heeft ons heel fijn geholpen. Ze denkt echt aan alles waar je zelf even niet met je gedachten bij bent. Wij zijn zeer tevreden.”

M.S., februari 2024 via e-mail

.

.

“De manier waarop Alberta betrokken was bij het overlijden en de begrafenis van onze oma voelde heel fijn en vertrouwd. Tijdens de begrafenis sprak ze prachtige persoonlijke woorden uit. Alberta heeft een heel warm hart en weet dit ook uit te dragen!”

Linda, februari 2024 op Google

.

.

“Na het overlijden van onze moeder en (overgroot)oma heeft Alberta ons heel fijn begeleid om er voor oma een mooi en waardig afscheid van te maken. Overal stond ze ons in bij, daarnaast was het ook heel fijn dat ze oog had voor de kleinere kinderen en de verwerking voor hen. Een absolute aanrader wat ons betreft.”

Margriet, februari 2024 op Google

.

.

“Lieve Alberta,
Wij mijn vader, broer en ik en ons gezin willen jou bedanken voor alles wat jij voor ons gedaan hebt vanaf het moment dat ik je belde…..m’n moeder is overleden kun je ons helpen meer kon ik niet meer zeggen en je zei gelijk ja…..tijdens alles wat geregeld moest worden nam je alle tijd en zei we dit doen dit dag per dag, dit hebben wij erg fijn gevonden, ook jou hartverwarmende woorden tijdens de dienst en kregen dit van ook van andere te horen.
Zoals wij op de kaart hadden staan…..
Mijn lieve vrouw, allerliefste moeder, liefdevolle oma en omi Wij zullen niet vergeten wat jij voor ons betekent hebt, bedankt hiervoor 💜”

Anneke van Looijengoed-van Duinkerken, november 2023 op de website

.

.

“Ik ben heel tevreden over de voorbereiding en de uitvaart van onze moeder in september 2023. Alberta is prettig in de omgang, een betrokken mens. Na de eerste kennismaking voegt zij zich goed naar de behoeften van het gezelschap. Zij is rustig aanwezig, geeft ruimte en regelt wat nodig is. Dat gaf rust voor een persoonlijk afscheid.”

anoniem, oktober 2023 op de website

.

.

“Tot mijn schande heb ik je nog niet bedankt voor jouw geweldige werk voor, na en tijdens de uitvaart van mijn partner. Het afscheid was prachtig. De sfeer, de mooie torenzaal, de muziek en die perfecte deskundige leiding van het geheel- en het mooie voorlezen, de verhalen en het gedicht. Ik heb niets dan lof gehoord over het afscheid- en die lof komt je natuurlijk toe. Ik bewaar aan het afscheid van mijn partner prachtige en troostende herinneringen: alle eer voor jou. Nogmaals mijn dank!”

Anoniem, oktober 2023 via e-mail

.

.

“Bij het overlijden van mijn moeder heb ik gevraagd of Alberta kon helpen. Gelukkig kon ze dat. Wij zochten een no nonsens persoon om de uitvaart te helpen voor te bereiden en te verzorgen. Die vonden we in de persoon van Alberta. Ver voor het overlijden heb ik al contact gezocht met Alberta om me voor te bereiden. Toen heeft ze me haar manier van werken uitgelegd. Dat stond ons aan en dus heb ik haar telefoonnummer opgeslagen. Ondanks dat we zelf een aardig beeld hadden van hoe we de uitvaart wilden uitvoeren heeft Alberta ons scherp in de gaten gehouden zodat we niks vergaten. Zo nu en dan gaf ze sturing waar nodig zodat we een respectvolle uitvaart hebben kunnen verzorgen. Alberta, bedankt!!”

Nic Stoetman, oktober 2023 op Google

.

.

“Alberta Vink-Star van Infina Uitvaartzorg was ons vertrouwde gezicht en rots in de branding na het overlijden van Peters’ moeder enkele maanden geleden. Het gaf ons veel rust dat zij de uitvaart regelde, alles verliep heel natuurlijk en deskundig. We kijken met een dankbaar gevoel terug op haar hulp. Ook al was het voor haar niet naast de deur, dat was geen struikelblok. Afstand is dus geen belemmering voor Alberta om het laatste afscheid van een dierbare te verzorgen 💜.”

Mieneke Klinkert, oktober 2023 op Facebook

.

.

“Mijn moeder heeft in haar laatste weken alles met mij besproken hoe de uitvaart geregeld moest worden. Via mijn vriendin Mieneke kwam ik bij Alberta terecht. Tijd, Rust en aandacht… Alberta en Annette hebben al de wensen stap voor stap  van mijn moeder met mij doorgenomen. De samenwerking was heel fijn en voelde vertrouwd. De uitvaart werd liefdevol  en met veel aandacht geregeld .Na de uitvaart was er ook tijd voor een gesprek. Hoe nu verder en jezelf de tijd gunnen om te rouwen. Alberta en Annette, nogmaals bedankt voor alles en jullie steun.”

Peter van Hamersveld, oktober 2023 op de website

.

.

“Alberta heeft de uitvaart van mijn partner met veel liefde begeleid. Alberta heeft oog voor detail en voor de mens. Ook het contact nadat alles achter de rug was, is heel fijn. Later toen mijn moeder in het ziekenhuis lag en we wisten dat zo zou komen te overlijden, hoefde ik niet te denken wie ik voor het regelen van de uitvaart zou bellen. Ze heeft alles weer fijn geregeld. De communicatie met Alberta is zo open en duidelijk. Een ontzettend fijn mens. Ook de lieve kaartjes met speciale dagen zijn erg hartverwarmend. Bedankt Alberta!”

Danielle, september 2023 op Google

.

.

“Alberta heeft in maart de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Omdat het overlijden niet onverwacht kwam is zij eerst langs geweest voor een kennismakingsgesprek waarin we alles met haar konden overleggen. Na het overlijden van mijn moeder heeft ze ons samen met Annette liefdevol bijgestaan in die week waarin zoveel geregeld moet worden. Ook de uitvaart heeft zij keurig geregeld en we werden voorzien van de nodige informatie. Wat ik als bijzonder fijn heb ervaren is de nazorg die Alberta geeft. Nog even een bezoekje aan mijn vader en aan mij, een kaartje op de eerste Moederdag. Voor Alberta stopt de zorg niet na de uitvaart. We hebben haar steun in deze verdrietige tijd echt als fijn ervaren.”

Carolien, augustus 2023 op Google

.

.

“Nadat mijn schoonvader te horen gekregen had dat hij uitzaaiingen had, heeft hij de begrafenisonderneemster bij hem uit het dorp laten komen om zijn wensen door te spreken. Zij nam Alberta mee als back-up, voor als zij zelf eventueel op vakantie zou zijn. Dit was ook het geval toen mijn schoonvader overleed. Alberta kwam en wist dus goed wat mijn schoonvader en schoonmoeder wensten en prettig vonden. Wij hebben de begeleiding van Alberta als zeer prettig ervaren. Alberta straalt rust uit, is duidelijk, vriendelijk en meelevend. Ze geeft goed aan wat er moet gebeuren, zodat wij steeds wisten waar wij aan toe waren. Alberta nam ter ondersteuning Annette mee. Ook over Annette zijn wij zeer tevreden. Voor Annette geldt dat zij over dezelfde prettige eigenschappen beschikt als Alberta. Net voor Vaderdag kregen we nog een lief kaartje van Alberta. Dit was erg hartverwarmend. Wij danken Alberta en Annette voor de fijne begeleiding.”

Lilian ter Burg, juni 2023 op Google

.

.

“Alberta neemt heel veel werk uit handen en begeleidt gedurende het gehele proces uiterst prettig. Wat een fijn mens.”

Anoniem, juni 2023 op de website

.

.

“We zijn goed en lief bijgestaan. We hebben er echt steun aan gehad. Er is ook goed met ons mee gedacht bij de tekst van de rouw- en bedankkaart. Nogmaals bedankt voor jullie steun.”

Diane, juni 2023 op de website

.

.

“Betrokken, warm en meelevend zijn zo een paar woorden die Alberta typeren. Ze heeft het afscheid van mijn beide ouders in het begin van dit jaar erg goed verzorgd. Ik kan haar aanbevelen.”

L.J. Dorst, juni 2023 op de website

.

.

“Mijn moeder overleed onverwacht en wij hadden geen plan klaar liggen. We waren blij dat Alberta van Infina Uitvaartzorg ons werd aanbevolen. Want er moest veel geregeld worden en wij waren eigenlijk verslagen en lamgeslagen van verdriet.

Alberta kon direct komen ook al was het vrijdagavond en het voelde meteen goed. Zij heeft niet alleen veel ervaring maar ook veel mensenkennis. Ze had al snel door hoe wij als gezin in elkaar zitten en wat wij nodig hadden. Ze kon goed relativeren en ze bewaakte ook goed onze rust en grenzen in die hectische week.

Ik vind het heel knap hoe Alberta ons van jong tot oud een goed gevoel gaf met warmte, humor en ook duidelijkheid en transparantie. Zoals Alberta ons is aanbevolen zo zullen wij haar ook weer aanbevelen!”

Mira Bakker, mei 2023 op de website

.

.

“Ik leerde Alberta kennen omdat ik een vriendin die alleen de uitvaart van haar vader moest regelen wilde helpen. Via Google kwam ik uit bij Infina Uitvaartzorg. Alberta nam telefonisch de tijd om mij uit te leggen wat het werk van een uitvaartbegeleider inhoudt en dat de uitvaartondernemer van mijn vriendin zeker niet de gewenste ondersteuning bood. Ik mocht geheel kosteloos spullen voor de uitvaart van de vader van mijn vriendin bij haar ophalen.

Na het overlijden van iemand die mij zeer na stond, belde ik Alberta. Zij zette alles opzij en kwam direct naar mij toe. We spraken gezamenlijk de uitvaartwensen door waarbij Alberta de leiding nam in wanneer er wat precies geregeld moest worden. Ik kreeg ruim de vrijheid om dingen te regelen zoals ik dat zelf wilde, maar Alberta stond direct naast en achter me om me te begeleiden en te helpen waar ze maar kon.

De hulp en ondersteuning van Alberta is tijdens de emotionele rollercoaster van het regelen van een uitvaart onontbeerlijk gebleken. Ik had het gewoonweg niet zonder haar gekund. Ze regelt en dirigeert op de achtergrond, is bij je als je haar nodig hebt en houdt je vast als je even niet meer kunt. Je kunt haar áltijd bellen. Al is het midden in de nacht. Ik dacht er niet eens over na; als ik iets wilde weten of nodig had, dan belde ik gewoon. En dan werd ik geholpen.

– Alberta, dank je wel voor je hulp en voor het mooie afscheid wat we hebben gehad. Je bent een prachtmens, ik hoop dat je nog heel veel families en nabestaanden tot hulp kan zijn in de toekomst.”

Anna, maart 2023

.

.

“Zeer tevreden over Infina Uitvaartzorg. Alberta is een ontzettend betrokken vrouw en zeer prettig in haar communicatie. Ze weet waar ze het over heeft. Ook complimenten aan Annette. Zij assisteerde Alberta en had een geweldig idee voor de rouwkaart. Het was voor ons een rollercoaster maar we zijn ontzettend dankbaar hoe jullie ons hier doorheen hebben geleid.”

Natasja, maart 2023 op Google

.

.

“Infina Uitvaartzorg is Alberta en Alberta is Infina Uitvaartzorg. Hiermee wil ik zeggen dat het bedrijf een persoon is en geen afstandelijke zakelijke relatie. Dit merk je in alles bij Alberta, uitermate correct en zeker wanneer het gaat om momenten waarop toch, hoe vervelend ook, een beslissing gemaakt moet worden. Zij weet dit op een uiterst correcte en respectvolle manier te brengen.

Alberta houdt de vinger aan de pols als het gaat om deadlines, vraagt alles en stelt veel zaken voor die je niet wilt vergeten of op zijn minst wil overwegen. Alles op een respectvolle wijze en in de juiste volgorde, blijkt voor ons achteraf. Wil jij jouw dierbare een mooi en bijzonder afscheid geven. Wil je geen sponsor wil zijn van het enorme verdienmodel achter het overlijden, zoals bij grote onpersoonlijke organisaties. Ik kan je Alberta, oftewel Infina Uitvaartzorg meer dan van harte aanbevelen.

In korte tijd is mijn moeder en mijn vader overleden. De een wilde gecremeerd worden de ander begraven. Beide keren meer dan prettig geheel verzorgd door Alberta. Gun je familie, maar vooral je naaste die is heen gegaan een mooi, respectvol en passende uitvaart.”

Ernst Jan van Egten, januari 2023 via Linkedin

.

.

“Bij het overlijden van mijn schoonmoeder heeft Alberta van Infina Uitvaartzorg de uitvaartbegeleiding gedaan. Best een klus dachten wij, maar Alberta draait daar haar hand niet voor om. Met rust en empathie weet zij alles te regelen, bespreekbaar te maken en in goede banen te leiden. Steeds houdt ze vinger aan de pols, is ze er op alle momenten dat je haar nodig hebt en zou kunnen hebben, is ze de vraagbaak voor de familie. Wat je noemt een rots in de branding in zo’n week. En daar houdt het voor haar niet op. Er was nog een nazorgtraject waarin ze contact opnam met mijn schoonvader, gewoon, om even te vragen hoe het nu met hem is. Dank je wel Alberta van Infina Uitvaartzorg, voor ons was je goud!”

Loes Visch, september 2022 op de website

.

.

“Voor de uitvaart van mijn moeder 1 juni 2022 heeft Infina de gehele uitvaart verzorgd. We hebben Alberta leren kennen als een liefdevolle vrouw die oog heeft voor de nabestaanden. Ze verliest geen deadline uit het oog en weet dit zeer subtiel ter tafel te brengen zonder dat men zich opgejaagd voelt. Ontzettend prettig in de omgang op een zeer fijne en respectvolle manier. Alles neemt ze met je door en ze vergeet hierbij helemaal niets. De uitvaart verliep in alle rust en exact zoals gepland en bedacht. Als u een uitvaart goed en respectvol geregeld wilt hebben dan zou ik u Infina met een gerust hart kunnen aanbevelen.”

Ernst-Jan van Egten, juli 2022 op Google

.

.

“Afscheid nemen doe je samen. Samen met familie en intimi. Ook samen met de uitvaartbegeleider. Alberta nam onze wensen en zorgen voor het afscheid over. Ze regelde en plande wat nodig was. Met goede raad en kleine aanwijzingen, met geduld en respect hebben we tenslotte op ons eigen wijze afscheid kunnen nemen. SAMEN.”

Gerrit de Groot, april 2022 op de website

.

.

“Het afscheid van nog maar zo’n klein meisje… ín het verdriet zo mooi om te zien hoe Alberta tot in het kleinste detail oog had voor haar moeder, haar alle tijd gaf die ze nodig had om afscheid te nemen van haar dochtertje… en liefdevolle zorg was en gaf… Als afscheidsfotograaf mocht ik erbij zijn, dus ik weet waar ik over praat, het heeft me geraakt.”

René Kramer – Afscheidsfotografie, maart 2022 op Google

.

.

“De keuze voor Alberta was snel gemaakt, toen we iemand nodig hadden. Ze is lief, persoonlijk betrokken, heeft oog voor het hele gezin en kan goed luisteren. Haar eerlijkheid en haar doortastend optreden zijn haar sterke kanten. Een bevlogen vrouw, met het hart op de goede plek. Voor iedereen aan te bevelen!”

Annette, november 2021 op Google

.

.

“Nadat mijn dochter stierf heeft Alberta Vink van Infina Uitvaartzorg, haar uitvaart verzorgd. Ze heeft dit vol liefde en zorg aangepakt. Ook was ze goed bereikbaar voor vragen of om mijn zorgen te uiten. Ze toonde voor, tijdens en na de uitvaart een grote betrokkenheid naar mijn dochter maar ook naar mij.”

Verena, oktober 2021 op Google

.

.

“Dat wat onmogelijk leek gebeurde… Het kleine meisje, nog geen jaar oud… ze stierf… Onbegrijpelijk, ondraaglijk, geen woorden voor. En daar was jij Alberta. Hoe kostbaar, dat je haar nog hebt leren kennen in haar laatste dagen. Haar lach hebt mogen zien, haar levendige ogen. Hoe pijnlijk en verdrietig, dat die levendige ogen gesloten werden. Voorgoed. Jij was daar. Met liefdevolle aandacht. Regelde wat geregeld moest worden. Je warme hart bood rust en steun. In het ondragelijke verdriet. Jij was daar, toen we 9 maanden later haar leven herdachten. Niet omdat het moest, wel omdat jij werkt vanuit oprechte nabijheid, warmte en een groot hart. Een moeder die haar kind verliest… ik zag van heel dichtbij, hoe jij nabij wist te zijn. Jij weet een verschil te maken, in een situatie die onomkeerbaar is. Jij noemt het steun, in een moeilijke tijd. Ik noem het goud, in een onomkeerbare situatie. En dat kan alleen maar, vanuit een hart van goud.”

Jessica Gerritsen, oktober 2021 op LinkedIn

.

.

“Alberta van Infina Uitvaartzorg heeft ons goed en fijn begeleid in de moeilijkste periode van ons leven. We hadden er nooit bij stil gestaan hoeveel er geregeld moest worden bij een overlijden. Alberta heeft veel zorgen van ons overgenomen, ze luisterde naar onze wensen, waardoor onze dochter de uitvaart heeft gekregen zoals wij dat voor ogen hadden. Ze is lief, bezorgd, behulpzaam en een gevoelsmens. Na de begrafenis hebben we nog regelmatig contact met haar gehad. Ze is er voor ons en neemt de tijd ervoor!”

Annemieke van Westerneng, 19 september op Google

.

.

“Alberta heeft alles rondom de uitvaart van mijn partner met veel liefde, en oog voor detail, geleid. Ze is echt een mensen-mens en voelt wat iemand nodig heeft. En ook nadat alles achter de rug was, hield ze contact. Dat is echt ontzettend fijn, want ze begrijpt wat een overlijden met je doet.”

Danielle Kastelein, 1 augustus 2021 op LinkedIn

.

.

“In een kort maar krachtig coachtraject heb ik als coach Alberta leren kennen als een vrouw die er is en er staat. Zij weet haar woorden te vinden en heeft een prachtig beeld van wat zij haar omgeving gunt. Zij kan goed luisteren naar anderen en dit omzetten in dat wat nodig is op dat moment! Dat is haar kracht! Zij is goud waard en mag zichzelf laten zien. Alberta is een warme vrouw en een zeker vakvrouw.”

Nicole Burgersdijk, 4 mei 2021 op LinkedIn

.

.

“In januari begeleidde Alberta de uitvaart van onze moeder. Ze was er steeds op het goede moment om ons van goede raad te voorzien! Alles werd tot in detail voorbereid zoals bijvoorbeeld de uitvaartdienst, in deze tijd best een uitdaging met veel techniek om iedereen erbij te betrekken, werd vooraf doorgenomen in de kerkzaal. Ze is een professionele én een lieve uitvaartleider die we niet gauw zullen vergeten.”

Clara Klok, 14 april 2021 op LinkedIn

.

.

“Infina Uitvaartzorg, voor mij Alberta, heeft in januari de uitvaart van onze moeder verzorgd. Met dankbaarheid kijk ik terug op de manier waarop ze dat deed. Met respect en een luisterend oor voor al onze vragen en steeds zoekend om alles zo te regelen dat het voor ons goed voelde. Bijzonder vond ik dat ze ook een aantal weken na de uitvaart nog langskwam om alles te evalueren. Een vrouw op de goede plek die het verdient dat haar nog jonge bedrijf heel goed gaat lopen!”

Diny Geerlinks, 13 april 2021 op Google

.

.

“Alberta heeft enige tijd geleden de uitvaart van mijn vader verzorgd. Zij heeft deze verdrietige gebeurtenis op een zeer respectvolle manier benaderd, verzorgd en afgehandeld. In de moeilijke Corona tijd waardoor slechts een gering aantal genodigden de uitvaart konden bijwonen, heeft zij steeds gedacht in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Alberta was in de periode na het overlijden tot de uitvaart, tijdens de uitvaart maar ook in de periode daarna altijd bereikbaar voor vragen en advies. Haar houding is rustig, betrokken, respectvol en zeer deskundig. Het feit dat zij een vrouw is met een mooie houding is zeker een voordeel. Ik kan daarom Alberta met alle vertrouwen aanbevelen, uw uitvaart is bij haar in goede handen.”

Agatha Willemsen, 2 september 2020 op Linkedin

.

.

“In moeilijke tijden wil je Alberta Vink om je heen hebben. Zij is iemand met een groot warm hart en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. En ze kan luisteren. Alberta heeft er ook een goed gevoel voor om te bepalen wanneer ze er voor je moet zijn en wanneer ze zich beter wat meer op de achtergrond kan houden. Daarbij weet ze van aanpakken. Als zij zaken regelt, weet je dat het goed komt. Daarbij is ze ook nog eens een goede spreekster. Het vak van uitvaartbegeleider is Alberta Vink dan ook op het lijf geschreven. Ook omdat ze er haar ziel en zaligheid inlegt. Alberta staat met Infina Uitvaartzorg bij mij thuis op het lijstje!”

Liesbeth de Goede, 15 juni 2020 op Linkedin

.

.

“Alberta heb ik leren kennen als een warme persoonlijkheid, die in moeilijke tijden rust bewaart, luistert en aandacht heeft.”

Audrey van den Berg, 18 december 2019 op Linkedin

.

.

“Wij hebben hele goede ervaring met Infina. Alberta denkt mee en regelt alle zaken, wat erg fijn is in een week van afscheid. Zeker aan te bevelen!”

Familie Bakker, google review

.

.

“Wordt fantastisch meegedacht en zijn heel betrokken en integer. Fijne steun aan gehad.”

Liesbeth Rozendal, google review

Infina Uitvaartzorg in de pers

Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Barneveld Nieuws, 14 oktober 2020

Lees hier het hele artikel

.

.

Deze maand ontving Infina Uitvaartzorg het keurmerk “Eerlijke Uitvaarten”

Barneveld Nieuws, 10 februari 2021

Lees hier het hele artikel

.

.

Neem de tijd en rust om te rouwen en te voelen

Barneveld Magazine

Lees hier het hele artikel

.

.

De kracht van het woord in een rouwproces

Barneveld Magazine

Lees hier het hele artikel

24/7 bereikbaar 06 – 514 531 37