“Alberta heeft enige tijd geleden de uitvaart van mijn vader verzorgd. Zij heeft deze verdrietige gebeurtenis op een zeer respectvolle manier benaderd, verzorgd en afgehandeld. In de moeilijke Corona tijd waardoor slechts een gering aantal genodigden de uitvaart konden bijwonen, heeft zij steeds gedacht in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Alberta was in de periode na het overlijden tot de uitvaart, tijdens de uitvaart maar ook in de periode daarna altijd bereikbaar voor vragen en advies. Haar houding is rustig, betrokken, respectvol en zeer deskundig. Het feit dat zij een vrouw is met een mooie houding is zeker een voordeel. Ik kan daarom Alberta met alle vertrouwen aanbevelen, uw uitvaart is bij haar in goede handen.”

Agatha Willemsen, 2 september 2020 op Linkedin

.

.

“In moeilijke tijden wil je Alberta Vink om je heen hebben. Zij is iemand met een groot warm hart en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. En ze kan luisteren. Alberta heeft er ook een goed gevoel voor om te bepalen wanneer ze er voor je moet zijn en wanneer ze zich beter wat meer op de achtergrond kan houden. Daarbij weet ze van aanpakken. Als zij zaken regelt, weet je dat het goed komt. Daarbij is ze ook nog eens een goede spreekster. Het vak van uitvaartbegeleider is Alberta Vink dan ook op het lijf geschreven. Ook omdat ze er haar ziel en zaligheid inlegt. Alberta staat met Infina Uitvaartzorg bij mij thuis op het lijstje!”

Liesbeth de Goede, 15 juni 2020 op Linkedin

.

.

“Alberta heb ik leren kennen als een warme persoonlijkheid, die in moeilijke tijden rust bewaart, luistert en aandacht heeft.”

Audrey van den Berg, 18 december 2019 op Linkedin

.

.

“Wij hebben hele goede ervaring met Infina. Alberta denkt mee en regelt alle zaken, wat erg fijn is in een week van afscheid. Zeker aan te bevelen!”

Familie Bakker, google review

.

.

“Wordt fantastisch meegedacht en zijn heel betrokken en integer. Fijne steun aan gehad.”

Liesbeth Rozendal, google review

Infina Uitvaartzorg in de pers

Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Barneveld Nieuws, 14 oktober 2020

Lees hier het hele artikel

.

.

Deze maand ontving Infina Uitvaartzorg het keurmerk “Eerlijke Uitvaarten”

Barneveld Nieuws, 10 februari 2021

Lees hier het hele artikel

.

.

Neem de tijd en rust om te rouwen en te voelen

Barneveld Magazine

Lees hier het hele artikel

.

.

De kracht van het woord in een rouwproces

Barneveld Magazine

Lees hier het hele artikel

24/7 bereikbaar 06-51453137

Contact