Uit ervaring

Wat ben ik blij met de mooie woorden die ik regelmatig krijg van families die ik heb bijgestaan tijdens de emotionele dagen rond een overlijden. Ik waardeer het zeer als iemand de moeite neemt om iets te schrijven over Infina Uitvaartzorg.

Wilt u zelf wat delen over onze dienstverlening? Dan kunt u dat hier doen.

.

.

“Bij het overlijden van mijn schoonmoeder heeft Alberta van Infina Uitvaartzorg de uitvaartbegeleiding gedaan. Best een klus dachten wij, maar Alberta draait daar haar hand niet voor om. Met rust en empathie weet zij alles te regelen, bespreekbaar te maken en in goede banen te leiden. Steeds houdt ze vinger aan de pols, is ze er op alle momenten dat je haar nodig hebt en zou kunnen hebben, is ze de vraagbaak voor de familie. Wat je noemt een rots in de branding in zo’n week. En daar houdt het voor haar niet op. Er was nog een nazorgtraject waarin ze contact opnam met mijn schoonvader, gewoon, om even te vragen hoe het nu met hem is. Dank je wel Alberta van Infina Uitvaartzorg, voor ons was je goud!”

Loes Visch, september 2022 op de website

.

.

“Voor de uitvaart van mijn moeder 1 juni 2022 heeft Infina de gehele uitvaart verzorgd. We hebben Alberta leren kennen als een liefdevolle vrouw die oog heeft voor de nabestaanden. Ze verliest geen deadline uit het oog en weet dit zeer subtiel ter tafel te brengen zonder dat men zich opgejaagd voelt. Ontzettend prettig in de omgang op een zeer fijne en respectvolle manier. Alles neemt ze met je door en ze vergeet hierbij helemaal niets. De uitvaart verliep in alle rust en exact zoals gepland en bedacht. Als u een uitvaart goed en respectvol geregeld wilt hebben dan zou ik u Infina met een gerust hart kunnen aanbevelen.”

Ernst-Jan van Egten, juli 2022 op Google

.

.

“Afscheid nemen doe je samen. Samen met familie en intimi. Ook samen met de uitvaartbegeleider. Alberta nam onze wensen en zorgen voor het afscheid over. Ze regelde en plande wat nodig was. Met goede raad en kleine aanwijzingen, met geduld en respect hebben we tenslotte op ons eigen wijze afscheid kunnen nemen. SAMEN.”

Gerrit de Groot, april 2022 op de website

.

.

“Het afscheid van nog maar zo’n klein meisje… ín het verdriet zo mooi om te zien hoe Alberta tot in het kleinste detail oog had voor haar moeder, haar alle tijd gaf die ze nodig had om afscheid te nemen van haar dochtertje… en liefdevolle zorg was en gaf… Als afscheidsfotograaf mocht ik erbij zijn, dus ik weet waar ik over praat, het heeft me geraakt.”

René Kramer – Afscheidsfotografie, maart 2022 op Google

.

.

“De keuze voor Alberta was snel gemaakt, toen we iemand nodig hadden. Ze is lief, persoonlijk betrokken, heeft oog voor het hele gezin en kan goed luisteren. Haar eerlijkheid en haar doortastend optreden zijn haar sterke kanten. Een bevlogen vrouw, met het hart op de goede plek. Voor iedereen aan te bevelen!”

Annette, november 2021 op Google

.

.

“Nadat mijn dochter stierf heeft Alberta Vink van Infina Uitvaartzorg, haar uitvaart verzorgd. Ze heeft dit vol liefde en zorg aangepakt. Ook was ze goed bereikbaar voor vragen of om mijn zorgen te uiten. Ze toonde voor, tijdens en na de uitvaart een grote betrokkenheid naar mijn dochter maar ook naar mij.”

Verena, oktober 2021 op Google

.

.

“Dat wat onmogelijk leek gebeurde… Het kleine meisje, nog geen jaar oud… ze stierf… Onbegrijpelijk, ondraaglijk, geen woorden voor. En daar was jij Alberta. Hoe kostbaar, dat je haar nog hebt leren kennen in haar laatste dagen. Haar lach hebt mogen zien, haar levendige ogen. Hoe pijnlijk en verdrietig, dat die levendige ogen gesloten werden. Voorgoed. Jij was daar. Met liefdevolle aandacht. Regelde wat geregeld moest worden. Je warme hart bood rust en steun. In het ondragelijke verdriet. Jij was daar, toen we 9 maanden later haar leven herdachten. Niet omdat het moest, wel omdat jij werkt vanuit oprechte nabijheid, warmte en een groot hart. Een moeder die haar kind verliest… ik zag van heel dichtbij, hoe jij nabij wist te zijn. Jij weet een verschil te maken, in een situatie die onomkeerbaar is. Jij noemt het steun, in een moeilijke tijd. Ik noem het goud, in een onomkeerbare situatie. En dat kan alleen maar, vanuit een hart van goud.”

Jessica Gerritsen, oktober 2021 op LinkedIn

.

.

“Alberta van Infina Uitvaartzorg heeft ons goed en fijn begeleid in de moeilijkste periode van ons leven. We hadden er nooit bij stil gestaan hoeveel er geregeld moest worden bij een overlijden. Alberta heeft veel zorgen van ons overgenomen, ze luisterde naar onze wensen, waardoor onze dochter de uitvaart heeft gekregen zoals wij dat voor ogen hadden. Ze is lief, bezorgd, behulpzaam en een gevoelsmens. Na de begrafenis hebben we nog regelmatig contact met haar gehad. Ze is er voor ons en neemt de tijd ervoor!”

Annemieke van Westerneng, 19 september op Google

.

.

“Alberta heeft alles rondom de uitvaart van mijn partner met veel liefde, en oog voor detail, geleid. Ze is echt een mensen-mens en voelt wat iemand nodig heeft. En ook nadat alles achter de rug was, hield ze contact. Dat is echt ontzettend fijn, want ze begrijpt wat een overlijden met je doet.”

Danielle Kastelein, 1 augustus 2021 op LinkedIn

.

.

“In een kort maar krachtig coachtraject heb ik als coach Alberta leren kennen als een vrouw die er is en er staat. Zij weet haar woorden te vinden en heeft een prachtig beeld van wat zij haar omgeving gunt. Zij kan goed luisteren naar anderen en dit omzetten in dat wat nodig is op dat moment! Dat is haar kracht! Zij is goud waard en mag zichzelf laten zien. Alberta is een warme vrouw en een zeker vakvrouw.”

Nicole Burgersdijk, 4 mei 2021 op LinkedIn

.

.

“In januari begeleidde Alberta de uitvaart van onze moeder. Ze was er steeds op het goede moment om ons van goede raad te voorzien! Alles werd tot in detail voorbereid zoals bijvoorbeeld de uitvaartdienst, in deze tijd best een uitdaging met veel techniek om iedereen erbij te betrekken, werd vooraf doorgenomen in de kerkzaal. Ze is een professionele én een lieve uitvaartleider die we niet gauw zullen vergeten.”

Clara Klok, 14 april 2021 op LinkedIn

.

.

“Infina Uitvaartzorg, voor mij Alberta, heeft in januari de uitvaart van onze moeder verzorgd. Met dankbaarheid kijk ik terug op de manier waarop ze dat deed. Met respect en een luisterend oor voor al onze vragen en steeds zoekend om alles zo te regelen dat het voor ons goed voelde. Bijzonder vond ik dat ze ook een aantal weken na de uitvaart nog langskwam om alles te evalueren. Een vrouw op de goede plek die het verdient dat haar nog jonge bedrijf heel goed gaat lopen!”

Diny Geerlinks, 13 april 2021 op Google

.

.

“Alberta heeft enige tijd geleden de uitvaart van mijn vader verzorgd. Zij heeft deze verdrietige gebeurtenis op een zeer respectvolle manier benaderd, verzorgd en afgehandeld. In de moeilijke Corona tijd waardoor slechts een gering aantal genodigden de uitvaart konden bijwonen, heeft zij steeds gedacht in mogelijkheden ipv onmogelijkheden. Alberta was in de periode na het overlijden tot de uitvaart, tijdens de uitvaart maar ook in de periode daarna altijd bereikbaar voor vragen en advies. Haar houding is rustig, betrokken, respectvol en zeer deskundig. Het feit dat zij een vrouw is met een mooie houding is zeker een voordeel. Ik kan daarom Alberta met alle vertrouwen aanbevelen, uw uitvaart is bij haar in goede handen.”

Agatha Willemsen, 2 september 2020 op Linkedin

.

.

“In moeilijke tijden wil je Alberta Vink om je heen hebben. Zij is iemand met een groot warm hart en een goed ontwikkeld empathisch vermogen. En ze kan luisteren. Alberta heeft er ook een goed gevoel voor om te bepalen wanneer ze er voor je moet zijn en wanneer ze zich beter wat meer op de achtergrond kan houden. Daarbij weet ze van aanpakken. Als zij zaken regelt, weet je dat het goed komt. Daarbij is ze ook nog eens een goede spreekster. Het vak van uitvaartbegeleider is Alberta Vink dan ook op het lijf geschreven. Ook omdat ze er haar ziel en zaligheid inlegt. Alberta staat met Infina Uitvaartzorg bij mij thuis op het lijstje!”

Liesbeth de Goede, 15 juni 2020 op Linkedin

.

.

“Alberta heb ik leren kennen als een warme persoonlijkheid, die in moeilijke tijden rust bewaart, luistert en aandacht heeft.”

Audrey van den Berg, 18 december 2019 op Linkedin

.

.

“Wij hebben hele goede ervaring met Infina. Alberta denkt mee en regelt alle zaken, wat erg fijn is in een week van afscheid. Zeker aan te bevelen!”

Familie Bakker, google review

.

.

“Wordt fantastisch meegedacht en zijn heel betrokken en integer. Fijne steun aan gehad.”

Liesbeth Rozendal, google review

Infina Uitvaartzorg in de pers

Liefdevol en betrokken is de norm van eigenares van Infina Uitvaartzorg

Barneveld Nieuws, 14 oktober 2020

Lees hier het hele artikel

.

.

Deze maand ontving Infina Uitvaartzorg het keurmerk “Eerlijke Uitvaarten”

Barneveld Nieuws, 10 februari 2021

Lees hier het hele artikel

.

.

Neem de tijd en rust om te rouwen en te voelen

Barneveld Magazine

Lees hier het hele artikel

.

.

De kracht van het woord in een rouwproces

Barneveld Magazine

Lees hier het hele artikel

24/7 bereikbaar 06 – 514 531 37

Contact