Kosten van een uitvaart

De kosten van een uitvaart kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. Gemiddeld liggen de bedragen voor een uitvaart tussen € 4.000 en € 8.000. Na het eerste gesprek wordt er een begroting opgesteld van de kosten die op dat moment al bekend zijn. Zo weet u al gauw waar u aan toe bent. Veelal is er een uitvaartverzekering, in overleg met u kijken we dan welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u elders een verzekering maar wilt u de uitvaart door ons laten verzorgen? Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen dan voor u contact opnemen met de verzekeraar.

Onze accenten zijn erop gericht om in deze periode naast u te staan en u te ontzorgen. Wij maken daarbij onderscheid in begeleiding en uitvoering.

Begeleiding

In de dagen na overlijden en tot en met de uitvaart (en eventueel nog daarna) staan wij u terzijde. We hanteren een basistarief voor deze dienstverlening. Dit betreft het regelen, verzorgen, begeleiden, alle administratieve handelingen, het condoleanceregister en de aangifte bij de gemeente.

Uitvoering

In goed overleg bespreken we met u uw wensen voor opbaren, kist, vervoer, drukwerk etc. We hanteren marktconforme prijzen en zoeken samen met u naar wat bij u past.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een indicatie van de kosten.

Eerlijke Uitvaarten

Alle uitvaarten die ik regel zijn ‘Eerlijke Uitvaarten’. Dit betekent dat Infina Uitvaartzorg, één vast tarief berekent voor het volledig regelen en verzorgen van de uitvaart. Dit houdt automatisch in dat alle inkopen voor de uitvaart zonder winstmarges of toeslagen aan u worden doorberekend. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de uitvaartkist, het rouwdrukwerk, de verzorging, het rouwvervoer etc. Indien gewenst kunt u inzage krijgen in de inkoopnota’s. Dat is eerlijk en dat is transparant. Infina Uitvaartzorg is aangesloten bij het platform Eerlijke Uitvaarten en mag daarom het predicaat Eerlijke Uitvaarten voeren.

24/7 bereikbaar 0651453137