Wat kost een begrafenis of crematie?

De kosten van een uitvaart kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van uw wensen en behoeften. Gemiddeld liggen de bedragen voor een uitvaart tussen € 4.000 en € 8.000

Na het eerste gesprek wordt er een begroting opgesteld van de kosten die op dat moment al bekend zijn. Zo weet u al gauw waar u aan toe bent.

Veelal is er een uitvaartverzekering, in overleg met u kijken we dan welke mogelijkheden er zijn. Hebt u elders een verzekering maar wilt u de uitvaart door ons laten verzorgen? Dat is zeker mogelijk. Wij kunnen dan voor u contact opnemen met de verzekeraar.

Onze accenten zijn erop gericht om in deze periode naast u te staan en u te ontzorgen. Wij maken daarbij onderscheid in begeleiding en uitvoering.

Begeleiding:

In de dagen na overlijden en tot en met de uitvaart (en eventueel nog daarna) staan wij u terzijde. We hanteren een basistarief voor deze dienstverlening. Dit betreft het regelen, verzorgen, begeleiden, alle administratieve handelingen, het condoleanceregister en de aangifte bij de gemeente.

Uitvoering:

In goed overleg bespreken we met u uw wensen voor opbaren, kist, vervoer, drukwerk etc. We hanteren marktconforme prijzen en zoeken samen met u naar wat bij u past.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een indicatie van de kosten.

24/7 bereikbaar 06-51453137

Contact