Alberta Vink-Star is de drijvende kracht achter Infina Uitvaartzorg, maar ze doet dit zeker niet alleen. Onze toegevoegde waarde ligt in het kunnen combineren van praktische zaken en empathie voor de nabestaanden.

Bij Infina Uitvaartzorg vinden we het belangrijk om te kijken naar hoe bijzonder iemand was. Een waardig afscheid, persoonlijk ingevuld. Wij bieden een luisterend oor voor hetgeen wat gezegd wordt, maar ook wat niet gezegd wordt. Dit vertalen we naar een liefdevol afscheid.

Dat gaat nadrukkelijk verder dan zorgen dat op de dag van de uitvaart alles goed en ordelijk verloopt. Juist daarna zijn we er ook om u te ondersteunen.

Door alle zorg uit handen te nemen en met persoonlijke aandacht voor elke generatie in de familie, geeft Infina Uitvaartzorg je de ruimte om een waardevolle herinnering te creëren in een verdrietige periode.

Alberta Vink Infina Uitvaartzorg

Alberta Vink-Star

Uitvaartbegeleider

In 1963 ben ik geboren in Appingedam en heb mijn jeugdjaren doorgebracht in het mooie Groninger land. Na enkele jaren in Harderwijk op kamers te hebben gewoond ben ik getrouwd met Hans en zijn we nu al weer dertig jaar woonachtig in Barneveld. Samen zijn wij de ouders van Marlies en Erwin.

Ik heb de opleiding voor Uitvaartbegeleider gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen. Wat ik in mijn werk als uitvaartbegeleider ambieer, is het zoveel mogelijk ontzorgen van degenen die het ingrijpende verlies van een dierbare te verwerken hebben gekregen. Ik wil graag rust en overzicht bieden in deze verdrietige periode, waarin op zo korte termijn zoveel georganiseerd moet worden.

Ik meen dat ik zó in deze eerste fase van de rouwverwerking het beste van dienst kan zijn: door te helpen de werkelijkheid onder ogen te zien en de zaken waarmee de nabestaanden geconfronteerd worden te benoemen. Ik wil naast hen staan en hen ondersteunen bij de organisatie van wat zij aan wensen hebben.

Mijn lievelingskleur is paars. Die drukt voor mij vooral rust en harmonie uit. Tegelijk is paars ook de kleur van de rouw en de dood.

De families die ik heb begeleid, laten mij in reviews weten blij te zijn met mijn betrokkenheid, zorgzaamheid en aandacht. Ook in de periode na de uitvaart. Volgens familie en vrienden ben ik een warm en invoelend mens met oog voor detail, en iemand die van aanpakken weet. O ja, en ik ben ook nog een enthousiast lid van een close harmony koor. Harmonie, daar houd ik van

Spreker bij uitvaarten

Ik ben ook spreker bij uitvaarten. Door het uitspreken van een In Memoriam wordt er recht gedaan aan de overledene. Met de familieleden kijken we naar het leven van uw dierbare. Op basis daarvan schrijf ik een persoonlijke, warme tekst die ik voordraag tijdens de plechtigheid.

U mag deze ook zelf uitspreken. Wat u wilt.

uitvaartverzorging

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u meer weten over onze aanpak en werkwijze? Graag komen we bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom om contact op te nemen.

24/7 bereikbaar 0651453137