Alberta Vink-Star is uw uitvaartbegeleider en het gezicht achter Infina Uitvaartzorg. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpt zij u graag bij het gehele proces vanaf een overlijden (of zelfs daarvoor) tot en met de begrafenis of crematie. Ze begeleidt, adviseert, biedt u een luisterend oor en wil u graag op een liefdevolle manier tot steun zijn. Met respect voor de overledene, wil Alberta graag achterhalen hoe het leven van de overledene zich voltrokken heeft, om tot de kern te komen en dit tot uitdrukking te brengen in de uitvaartplechtigheid. Hier zal zij bewust de tijd voor nemen.

Om het gehele traject goed te kunnen begeleiden werken wij samen met professionals om het proces voorafgaande aan, tijdens en na de uitvaart waardig te laten verlopen. Samen met de familie kiezen we ervoor om thuis of elders op te baren. Dat geldt ook voor de keuze van de begraafplaats of crematorium.

Alberta Vink Infina Uitvaartzorg

Alberta Vink-Star

Uitvaartbegeleider

Ik ben in 1963 geboren in Appingedam en heb mijn jeugdjaren doorgebracht in het mooie Groninger land. Na enkele jaren in Harderwijk op kamers te hebben gewoond ben ik getrouwd met Hans en zijn we nu al weer dertig jaar woonachtig in Barneveld. Samen zijn wij de ouders van Marlies en Erwin.

Ik heb de opleiding voor Uitvaartbegeleider gevolgd bij Meander Uitvaartopleidingen. Wat ik in mijn werk als uitvaartbegeleider ambieer, is het zoveel mogelijk ontzorgen van degenen die het ingrijpende verlies van een dierbare te verwerken hebben gekregen. Ik wil graag rust en overzicht bieden in deze verdrietige periode, waarin op zo korte termijn zoveel georganiseerd moet worden.

Ik meen dat ik zó in deze eerste fase van de rouwverwerking het beste van dienst kan zijn: door te helpen de werkelijkheid onder ogen te zien en de zaken waarmee de nabestaanden geconfronteerd worden te benoemen. Ik wil naast hen staan en hen ondersteunen bij de organisatie van wat zij aan wensen hebben.

Mijn lievelingskleur is paars. Die drukt voor mij vooral rust en harmonie uit. Tegelijk is paars ook de kleur van de rouw en de dood.

De families die ik heb begeleid, laten mij in reviews weten blij te zijn met mijn betrokkenheid, zorgzaamheid en aandacht. Ook in de periode na de uitvaart. Volgens familie en vrienden ben ik een warm en invoelend mens met oog voor detail, en iemand die van aanpakken weet. O ja, en ik ben ook nog een enthousiast lid van een close harmony koor. Harmonie, daar houd ik van

Spreker bij uitvaarten

Ik ben ook spreker bij uitvaarten. Door het uitspreken van een In Memoriam wordt er recht gedaan aan de overledene. Met de familieleden kijken we naar het leven van uw dierbare. Op basis daarvan schrijf ik een persoonlijke, warme tekst die ik voordraag tijdens de plechtigheid.

U mag deze ook zelf uitspreken. Wat u wilt.

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u meer weten over onze aanpak en werkwijze? Graag komen we bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom om contact op te nemen.

24/7 bereikbaar 06 – 514 531 37