Uitvaart Barneveld? Infina is er voor u.

De periode van afscheid is een moeilijke tijd. Daarom is het fijn als bij uw uitvaart Barneveld een vertrouwd iemand klaarstaat. Bij Infina Uitvaartzorg helpen wij graag bij het gehele proces vanaf overlijden. Of zelfs daarvoor al. We staan voor u klaar tot en met de uitvaart of crematie. Met professioneel advies, maar vooral ook met een luisterend oor. Samen creëren we een waardig afscheid. Voor overledene én nabestaanden.

Uw uitvaart Barneveld door Infina Uitvaartzorg

De zekerheid dat alles goed en adequaat wordt geregeld. Die belofte maken wij u graag. Op 06 – 514 531 37 is Infina Uitvaartzorg daarom altijd bereikbaar. Dag en nacht. Neem na overlijden eerst contact op met de huisart en bel ons direct daarna. Wij maken dan meteen een afspraak om u thuis te ondersteunen.

Bij Infina Uitvaartzorg vinden we het belangrijk om bij onze kennismaking de tijd te nemen. In alle rust eerst uw verhaal aanhoren en daarna de mogelijkheden bespreken. Samen brengen we in kaart wat goed voelt voor u als nabestaanden. Met respect voor de wensen van de overledene. Want na overlijden zijn er veel keuzes te maken. Keuzes waar u wellicht nog nooit over hebt nagedacht. Waar vindt bijvoorbeeld de uitvaart Barneveld plaats? Of gaat de voorkeur uit naar cremeren? Wie krijgt er een rouwkaart toegestuurd? Welke bloemen staan er bij de ceremonie? Wij geven uiteraard graag gehoor aan uw wensen. Ook bij ideeën die wellicht minder gebruikelijk zijn.

Mogen wij uw uitvaart Barneveld regelen?

De dagen voor uw uitvaart Barneveld voelen vaak onwerkelijk aan. Naast het verlies en verdriet komt er veel op u af. Zelfs een liefdevol gebaar kan in deze periode soms al teveel zijn. Als nabestaanden kunt u daarom zelf aangeven in welke mate u betrokken wilt zijn bij het afscheid. Wij kunnen u volledig ontzorgen of met familie en vrienden (deels) de uitvaart invullen. Wat de keuze ook is, Infina Uitvaartzorg is er voor u.

Bel gerust, dan komen wij graag in contact met u.

Alberta Vink

24/7 bereikbaar 06 – 514 531 37