Uitvaart regelen voor het overlijden

Nadert het afscheid en wilt u zich vast oriënteren op uw eigen uitvaart of op die van uw naaste? Of wilt u dit juist bij leven en welzijn doen? In een vrijblijvend kennismakings­gesprek kunnen we samen uw wensen rondom de uitvaart bespreken. Ik laat u ook graag verschillende mogelijkheden zien. Zo’n voorbereiding geeft vaak rust.

Uitvaart regelen na het overlijden

Als een dierbare of naaste overlijdt belt u eerst de huisarts. De huisarts zorgt voor de wettelijke formaliteiten. Vervolgens neemt u 24/7 contact op met ons via telefoonnummer 06 514 531 37 om het overlijden te melden. We maken dan een afspraak met u om u thuis te ondersteunen en begeleiden bij het regelen van de uitvaart. We vinden het belangrijk om uw verhaal te horen, omdat we op deze manier samen een mooi afscheid kunnen voorbereiden.

Begraven of cremeren, locatie, bloemen en vervoer?

Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Wij nemen bij u thuis in alle rust de mogelijkheden met u door, zodat wij samen met u kunnen zorgen voor een afscheid dat past bij zowel de overledene als de nabestaanden. Het is mogelijk om als familie hierbij te helpen als dat wenselijk is, u kunt zelf aangeven in hoeverre u hierbij betrokken wilt zijn. De keuze van een uitvaartonderneming als ook de plek van begraven en crematie zijn persoonlijke keuzes.

24/7 bereikbaar 0651453137